ProViS

0000aaaa

Termeni și condiții

 

Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.provis.ro

Accesul și utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului și accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții.

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obținerea de informații și accesul la serviciile sau produsele oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri nu este permisă.

Se oferă acces liber la site și se autorizează să vizualizați și folosiți informațiile existente pe site doar în scopuri personale, non-comerciale.

Site-ul își rezerva dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fară o notificare prealabilă.

Site-ul nu este răspunzător față de utilizatori, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Se pot schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site.

Site-ul își rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.