ProViS

0000aaaa

ProVis (prin intermediul VIDEO HOME ALARM & MUSIC S.R.L.) oferă servicii pentru siguranță și confort. Sistemele și echipamentele care se pot monta și instala vă protejează bunurile sau vă fac viața mai ușoară. Pentru toate aceste echipamente asigurăm consultanță pentru utilizare. De asemenea, se poate asigura întreținerea periodică a sistemelor și echipamentelor, chiar dacă au fost instalate de altcineva.

De câțiva ani oferim o gamă largă de servicii, implementăm proiecte, instalăm cu profesionalism echipamente și asigurăm asistența tehnică. De atunci, un număr mare de clienți ( persoane juridice și fizice ) au apelat la noi – mulți dintre ei pentru toată gama de lucrări pe care le executăm. Acest lucru reprezintă pentru noi confirmarea faptului că reușim să ne ridicăm la nivelul exigențelor acestora, dovadă a faptului că suntem foarte apreciați în Alba Iulia şi județul Alba.

Numeroşii noştri beneficiari, mulţi dintre ei deveniţi clienţi fideli, au profitat de avantajele oferite:
-economie de timp şi bani (gamă completă de lucrări, la un singur furnizor);
-soluţii optime, adaptate nevoilor şi cerinţelor specifice;
-profesionalism şi experienţă;
-lucrări rapide de calitate superioară
-suport tehnic necesar;
-consultanță şi proiectare
-prețuri competitive

Scopul nostru este să oferim cu profesionalism, orice servicii de  siguranță şi confort, personalizate către client, în zona geografică în care activăm.